Om oss

Målet med den här sidan är att ge våra läsare en heltäckande sida om allt som rör skönhet och hälsa. Vi vill ge tips och råd om hur du kan förändra – och förbättra – ditt yttre. Vi vill sätta guldkant på din tillvaro!

Här kommer du att hitta tips, råd och fakta om allt från produkter och vidare till små husmorsknep – hur gör man en egen ansiktsmask? Vi kommer även att skriva om behandlingar och om skönhetsingrepp. Där ska allt presenteras: fördelar, nackdelar, kostnader, vilka risker som finns och hur man ska tänka i övrigt.

Det inre är lika viktigt som det yttre. Vi vill att du ska må bra. Detta innebär att vi kommer att skriva mycket om kost och träning och ge tips om olika typer av aktiviteter att implementera i vardagen. Målet är att du ska hitta en fin balans och exempelvis en vikt som du verkligen känner att du trivs med.

Vi kommer även skriva om vikten av att bara vara. Hur tar man bort stress och press? Vi ska ge vår syn på denna ödesmättade fråga. Stress är idag en folksjukdom som riskerar att göra oss väldigt sjuka. Hur hittar man bromspedalen? Vi ska ge dig goda råd om detta och få dig att upptäcka varningssignaler i tid. Välkommen!