Kategorier
Skönhet

Få håret klippt hos en frisör i Uppsala

Letar du efter en ny frisör i Uppsala? Din förra frisör har slutat och gått i pension, så du behöver se till att finna dig en ny frisör som kan ta sig an ditt hår någon gång var sjätte vecka.

Du har ett väldigt bångstyrigt hår. Din frisyr är väl egentligen ingenting speciellt eller något särskilt. Men det kräver sin man, eller frisör, för att ta sig an ditt barr. Du har ett långt, tjockt och superlockigt hår som kan vara svårt för den ovane att ta sig an. Du har haft samma frisör i femton år, men nu har du ingen på grund av att din frisör har gått i pension. Du behöver finna en annan frisör som är lika bra med just tjockt och lockigt hår som ditt. Du vill gärna hitta dig en ny frisör i Uppsala så att du slipper åka så långt varje gång du behöver klippa dig.

Hitta en frisör som passar just dig

Du hittar en fin salong och du bestämmer dig för att prova att boka en tid hos en i personalen. Du hittar rätt på en gång. Ni kommer bra överens och är i ungefär samma ålder vilket gör att ni har mycket saker att prata om under tiden som hon klipper ditt hår. Frisören klarar av ditt hår alldeles utmärkt. Tydligen är hon van vid sådant hår och har stor erfarenhet kring just lockiga frisyrer. Du bokar in en ny tid om sex veckor redan nu. Hit vill du gå igen. Mer info om frisören hittar du på denna hemsida: https://hairstudiouppsala.com/